Zoznam registrovaných príspevkov

Zobrazenie/skrytie stĺpcov: IDNázov príspevkuAutoriSekciaUniverzita, fakultaPhD
ID Názov príspevku Autori Sekcia Univerzita, fakulta PhD
2 Effects of yeast and wort composition on antioxidant properties of beer Matej Čečot; Veronika Polóniová Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
3 Learning from Industrial Accidents, Castle Bravo Explosion Marianna Kšiňanová; Marek Lelovský Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
4 Acetylsalicylic acid in food Gabriela Kaplocká; Veronika Polóniová Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
5 Hyaluronic acid and skin moisturization Katarína Kolesárová; Mária Vrábelová Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
6 Should you buy a diesel car in 2019? Martin Piliar; Marek Lelovský Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
8 Mystery of chlorophyll Mária Rusnáková; Dominika Rudinská; Mária Vrábelová Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
9 Impact of adsorption conditions for binding terapeutic proteins during their purification Kristína Klčová Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
10 How does the tread on a tyre generally affect the friction between the tyre and the surface? Lukáš Trizuljak Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
12 Quorum sensing and bacteria programming Giovanni Ricci; Mária Vrábelová Jazyky Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie