Program konferencie

Študentská vedecká konferencia sa bude konať 6. novembra 2019 v priestoroch Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, Radlinského 9, 812 37 Bratislava.

08:30 – 08:45    otvorenie – miestnosť CH16 na prízemí v budove na Radlinského ul. 9
08:50 – 09:00    registrácia účastníkov v sekciách
09:00 – 13:00    rokovanie v sekciách
14:00 – 15:00    zasadnutie hlavnej poroty súťaže
16:00 – 17:30    vyhlásenie výsledkov – miestnosť CH16 na prízemí v budove na Radlinského ul. 9

Po konferencií budú vo fotogalérii zverejnené fotografie z rokovania v jednotlivých sekciách, ako aj z vyhlasovania výsledkov.

Zoznam sekcií:

Po kliknutí na názov sekcie sa zobrazia informácie o programe danej sekcie.

Jazyky

Zloženie komisie:
    Rokovacia miestnosť:
    Por.ČasPrezentujúciNázov príspevku
    1 09:00 – 09:15 Matej Čečot Effects of yeast and wort composition on antioxidant properties of beer
    2 09:15 – 09:30 Marianna Kšiňanová Learning from Industrial Accidents, Castle Bravo Explosion
    3 09:30 – 09:45 Gabriela Kaplocká Acetylsalicylic acid in food
    4 09:45 – 10:00 Katarína Kolesárová Hyaluronic acid and skin moisturization
    5 10:00 – 10:15 Martin Piliar Should you buy a diesel car in 2019?
    6 10:15 – 10:30 Mária Rusnáková, Dominika Rudinská Mystery of chlorophyll
    7 10:30 – 10:45 Kristína Klčová Impact of adsorption conditions for binding terapeutic proteins during their purification
    8 10:45 – 11:00 Lukáš Trizuljak How does the tread on a tyre generally affect the friction between the tyre and the surface?
    9 11:00 – 11:15 Giovanni Ricci Quorum sensing and bacteria programming